Diensten aanbod

Een spoedopleiding

Met onze spoedopleiding bieden we je de kans om meerdere rijlessen per week te volgen. De rijles duurt één uur en de kosten bedragen het normale tarief van €55,- per uur. Wens je langer dan één uur te lessen? Dan kunnen we dit in overleg regelen.

Automaat-rijlessen

Bij onze rijschool bieden we je de mogelijkheid om te lessen in een automaat. De rijles duurt één uur en de kosten bedragen het normale tarief van €55,- per uur.

Medische rijtest

Aan het begin van je rijopleiding vragen we jou een gezondheidsverklaring in te vullen. Dit is verplicht voor het halen van je rijbewijs categorie B.

Wanneer doe je een medische rijtest?

  1. Als het CBR aanleiding ziet op medische gronden om je nader te testen op rijgeschiktheid.
  2. Wanneer je als rijbewijsbezitter bij het vernieuwen van je rijbewijs door het CBR wordt verzocht om een medische rijtest te doen.
  3. Wanneer je rijbewijs op medische gronden ongeldig wordt verklaard door het CBR.

Lessen kan in eigen auto mits de eigenaar in bezit is van een geldig rijbewijs. De kosten bedragen €25,- per uur. Is het niet mogelijk om in eigen auto te lessen? Dan leiden we je op in onze eigen lesauto en geldt het normale tarief van €55,- per uur.

Opfriscursussen

Heb je lange tijd niet gereden, angst voor een bepaalde situatie of wil je graag dat iemand nog één keer over je schouder meekijkt? Dan kun je bij ons opfrislessen volgen, zoveel als nodig is. In dit uur rijden we met jou mee en ondersteunen we jou waar nodig. De kosten voor deze cursus bedragen €55,- per uur.